Honey's room<3
+2
Zoey
Honey-chan
6 participan?i
Pagina 1 din 1
Honey's room<3
-Uf!!!spuse Honey shi inchise usa dupa ea...facu doi pasi shi sari in pat shi se uita la tavan....
"Ar tb sa incui usa"gandi.Se ridica din pat shi apoi incremenii....
-OMG! spuse pe un ton de zici ca se intamplase vreo mare catastrofa.Ce culoare au si peretzii astia...NO WAY I"LL SLEEP HERE!!!Dar nu cre ca o sa-mi dea alta camera,si pun pariu ca toate sunt la fel...mai bine m-as apuca sa o revopsesc !!!!
...shi astfel Honey incepu sa vopseasca camera in rosu(cuz it's my fave colour)
"Ar tb sa incui usa"gandi.Se ridica din pat shi apoi incremenii....
-OMG! spuse pe un ton de zici ca se intamplase vreo mare catastrofa.Ce culoare au si peretzii astia...NO WAY I"LL SLEEP HERE!!!Dar nu cre ca o sa-mi dea alta camera,si pun pariu ca toate sunt la fel...mai bine m-as apuca sa o revopsesc !!!!
...shi astfel Honey incepu sa vopseasca camera in rosu(cuz it's my fave colour)
Honey-chan- Locuitor cam lenes
Data de înscriere : 18/08/2008
Varsta : 30
Re: Honey's room<3
Zoey se gandi sa ii faca o vizita noi sale colege.Batu la usa...
Zoey- Admin
Data de înscriere : 28/07/2008
Varsta : 29
Localizare : Oradea
-Hehe,pey cre ca trebuia sa spui asta inainte,spuse Honey aratand spre un perete shi tavan care erau deja vopsite in rosu...Crezi ca se observa asa de mult?o intreba Honey pe Zoey pe un ton glumetz...Oricum Yumi m-am plictisit de atata vopsit...cre ca ceilaltzi peretzi o sa-i tapetez cu postere,spuse Honey imaginandu-si cum va arata...
Atunci Honey aparu in prag, un pic murdara de vopsea.
-Hey Sayoko, ce mai faci? hai intra.
-Hey Sayoko, ce mai faci? hai intra.
-Redecoram...spuse Honey un pic amuzata aratand spre o camera shi incercand sa se stearga un pic de vopsea.Pey...cum tzi se pare?
Yumi facu o miscare cu degeul aratator inspre pereti foarte calma, cu un zambet partial. In urmatoarea secunda, toti peretzii erau rosii.
- Oh, am intarziat. Sper ca esti multumita. Ti i-am vopsit eu . Oh, si buna si pa Soyoko!
- Oh, am intarziat. Sper ca esti multumita. Ti i-am vopsit eu . Oh, si buna si pa Soyoko!
-Kawaii...tnx Yumi,spuse Honey un pic uimita...
Kagami aparu ca viteza luminii in spatele lui Honey.
- Buu! Sunt Kagami, noua voastra colega Ohayo tuturor!
- Buu! Sunt Kagami, noua voastra colega Ohayo tuturor!
Kagami Hiiragi- Mesaje : 4
Data de înscriere : 27/08/2008
-Kyaa! tzipa Honey un pic speriata apoi se intoarse shi o vazu pe Kagami shi incepu sa rada.Buna! M-ai prins de data asta! Ce mai faci?
Cu placere Honey si salutare si tie Kagami, zise Yumi fericita. Ma bucur ca esti aici! Simte-te ca acasa
Nyu bajbaia prin aprOpiere gandindu'se unde si'a ratacit si de aceasta data mp3'ul, cand auzii franturi din discutie "RedecOrat ?!.. Hmm... cred ca e interesant ... Ce'ar fi sa arunc O privire " gandi aceasta si intra in camera si asa destul de plina...
- OhayO Minna !! Dragutza culOare, Honey.... e.... hmmm... Originala .... Zise Nyu si schitza un zambet prietenOs.... Buna treaba fetelOr !
- OhayO Minna !! Dragutza culOare, Honey.... e.... hmmm... Originala .... Zise Nyu si schitza un zambet prietenOs.... Buna treaba fetelOr !
Nyu- Anime Newbie
Data de înscriere : 13/08/2008
Amm scuze nu eram atenta...Si da arata bine
Zoey- Admin
Data de înscriere : 28/07/2008
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum